Starter på nytt.

Jeg har funnet ut at livet mitt er i stadig endring. At jeg mister mange venner, samtidig som jeg får mange nye.

Stilen min endrer seg, ting jeg likte før, liker jeg ikke nå lenger. Ting jeg ikke likte før, liker jeg nå. At likes, followers og kommentarer betyr noe for meg, har endra seg. Jeg har sletterunde på snap. Slette og blokkerunde på instagram i tillegg at jeg har slettet alle bildene mine. Gått tilbake til det gamle navet mitt (Shamina) i bioen min, og jeg har slettet alle bilder jeg har av folk som ikke gjør meg glad.

Jeg skal slutte å bruke tiden min på mennesker som ikke gjør meg glad. Jeg vil ikke lenger ha de i livet mitt. De som sier de savner meg, men aldri gjør noenting for å treffe meg. De som sier de elsker meg, men aldri gjør noe for å vise det. De som sier de bryr seg, men aldri svarer på en snap engang.

Jeg bruker tiden min nå på å se hvem jeg kan stole på, hvem jeg vil ha i livet mitt, og hvem som fakisk ønsker å ha meg der også.

Life has to start over, and I`m on it.

XoXo Shamina <3

 

2 kommentarer

21.11.2016 kl.23:42

Hvorfor tror du folk har lyst til å vite dette? Nei vent, ingen leser jo bloggen din. Untatt meg 😅👋

Mina-Elén

07.12.2016 kl.10:15

Anonym, (fint navn du har) de som vil vite hva jeg snakker om sjekker bloggen min. Hvis man ikke bryr seg har man ingenting her å gjøre. God tur hjem igjen til din blogg, som selfølgelig er mye bedre.

Skriv en ny kommentar

hits